Dataforandlere Kreta

Data, internett og TV

Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde

X-File i KalivesHer får du hjelp til absolutt alt som har med data å gjøre. Theo fikser maskiner, bygger nye datamaskiner helt etter ditt ønske og dine spesifikasjoner og innstallerer ny programvare.


Theo kommer også hjem til deg og setter opp nettverk, kobler nye routere og annet som måtte trenges for å få full signalstyrke på bredbåndet både ute og inne. 


Theo installerer også satelitt system for internett for Tooway, og gir deg ellers gode råd og tips utfra det du måtte ønske.


Om du ønsker tilgang til norsk, skandinavisk eller britisk TV så er dette enkelt. Snakk med Theo. Han har en enkel "android box" som du kobler direkte til TV'en. Via internett vil du få tilgang til en rekke kanaler utifra hva du ønsker. Veldig enkelt, en har som i Norge en fjernkontroll der en velger kanal. En trenger ikke tenke på noe mer enn det.


Oppgraderer utstyr du måtte ha, og har oppfølging og service på dette.

 

I butikken har han alt du trenger av data og datautstyr, er det noe han ikke har så bestiller han det. Han er som et kinderegg, fantastisk service, alltid smilende, engasjert og rimelig.

Tlf. 0030 2825031561 mob. 0030 6988017474


xfilegr@gmail.com 


Anbefaler !

Klikk for Google Earth

GPS: 35.270454 24.102990

Klikk for hjemmeside

VIRUS Computer Shop

Fra VIRUS


VIRUS computer shop er en av de mest fremgangsrike bedriftene innenfor teknologi i Chania området. Vårt mål er å tilby rimelige og effektive løsninger på en rekke områder. Salg av og service på datamaskiner, alarmsystemer og nettverksløsninger er noen av de områdene vi har spesialisert oss på og der vi kan tilby gode og konkurransedyktige løsninger. Vi følger den teknologiske utviklingen nøye og tilpasser produkter og løsninger fortløpende.


VIRUS ble grunnlagt i 2011 og har etter dette hjulpet en rekke kunder, både private og firma, med å oppnå de løsninger de har ønsket og hatt behov for. Vår fremgang har kun vært mulig fordi våre kunder har anbefalt oss videre, og kommet tilbake til oss ved nye behov.


Våre ansatte har stor fagkompetanse, og står klare til å hjelpe den enkelte kunde med den enkeltes konkrete behov.


Virus kan blant mye annet tilby en grei internettløsning for den som har eiendom i landsbyene Kalives, Almyrida, Kambia og Kokkino Horio. Systemet gir en hastighet på 2MB eller 4MB.


4MB er tilstrekkelig for internett basert TV som Virus også har gode løsninger på.


Les mer om Internett og TV.
Klikk for Google Earth

GPS: 35.265469 24.102326