Taverna Arkadi

Arkadi fisketaverna           Helt i sjøkanten finner en Arkadi fisketaverna. Litt utenfor Georgouplis, men med utsikt til byen. Du hører sjøen duve utenfor vinduene og har en fantastisk utsikt. Den lille kirken ligger så nært at du får lyst til å ta turen bort å ta en titt. Med strand utstyrt med både solstoler og parasoller er dette også et yndet sted for en plass en tar lunch. Så her er absolutt mulighet til å tilbringe en fin av avslappende dag for hele familien. Her kan en både bade, leie elvebåt og padle opp elven, tusle en tur til den lille kirken eller ta en titt på alle fiskebåtene. Her er mulighetene mange for en hel dags opplevelser for liten og stor.


Hva med å pakke baggen etter frokost og bare ta turen og tilbringe dagen her?? Kan anbefales.

Det er Michalis som eier og driver denne tavernaen. Den har vært her i mange år, da drevet av hans far til han tok over. Etter en omfattende rehablitering åpnet og drives den som den gjør nå. En veldreven og meget populær plass fra mennesker både i nærområdet og tilreisende.


Du kommer inn i tavernaen og møter store velkommen smil. Det neste du ser er et stor akvarium. Kanskje det er din lunch eller middag som svømmer her??? Du velger selv. Videre er det en stor og innbydende fiskedisk med retter i alle varianter og for alle smaker. Du velger og peker ut selv det du ønsker å spise.

En finner bordet en ønsker og sitter seg ned og bare nyter freden og utsikten. Et smilende personale passer hele tiden på at du har det du trenger og ønsker.


Så kommer maten og det må sies, den er virkelig et kapittel for seg selv. Her får du det lille ekstra, den ekstra lille spissen som gjør at du lukker øynene og bare nyter.

Porsjonene er rikelige og du blir god og mett. Det blir fort at en smaker litt på det de andre rundt bordet har bestilt bare for å få med seg mest mulig av  den totale opplevelsen.

Her har du og mulighet til glutenfri mat, men da anbefaler jeg at en tar kontakt dagen før og gir beskjed om at en ønsker dette. Det er nok flere ting en ønsker å dra frem og anbefale, men jeg synes hver og en av dere skal komme dit med sine egne ønsker og valg.


Ta turen, se og nyt og gled deg over en god opplevelse du vil ha med deg lenge.


GPS: 35,215672 24,154161


Klikk for store bilder