Arena Mar Kalives
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde

Arena Mar

Klikk for Google Earth


Arena Mar ligger helt på stranden i Kalives, det som også er kjent som strandpromenaden.


Arena Mar er et sted du kan besøke hele året.


Om interessen er der så er Arena Mar stedet for å se sport og annen fotball på små og store skjermer.

Er du her i forbindelse med store mesterskap får du virkelig kjenne på stemningen.

Er du så heldig at Hellas spiller, gå for å oppleve, det er fantastisk om de vinner, men jeg kan love deg at får uansett 90 minutter med innlevelse du sjelden opplever. De har 3 tv skjermer inne og en storskjerm ute.


Kommer en på rett tidspunkt, en viktig kamp, gjerne mesterskap, så er veien foran Arena Mar fullstappet. Da hender det en må reise seg om en bil skal forbi. Slik er det, og en kan selv tenke seg hvilken stemning det blir under slike forhold.


Her kan en gå for forfriskninger hele året. På Arena Mar får en også lette retter om en skulle ønske det. Som for eksempel, forskjellige salater, ulike typer toast, hamburgermeny og lignende.

De har selvsagt og du måtte ønske deg fra baren vi nevner drinker av alle slag, et meget godt utvalg av øl og utrolig mange typer kaffe, her er det bare å velge.


På sommeren har de gratis solstoler for sine gjester. Veldig populært.


Arena Mar er en plass en går på bare for å slappe av og kose seg. Et sted en har som base om en ønsker en dag på stranden, glem da ikke at en kan kjøpe en lett lunch også her. Det er også en helt super plass for venner og møtes tidlig eller seint og hele året gjennom.


Betjeningen er alltid smilende og blid og har en flott serviceinnstilling. Ingenting er et problem, alt kan løses og det med et stort smil.


Ta turen, du vil ikke angre.GPS: 35.270478 24.103613