Dreamcatchers

Dreamcatchers er eiendomsmeglere med kontor i Almyrida.


Dreamcatchers er ikke tilknyttet noen store entrepenører og selger kun eiendommer i annenhåndsmarkedet. Vi forhandler derfor like greit med både selgere og kjøpere.


Personlig er jeg ansvarlig for skandinaviske kunder, der majoriteten er fra Norge.


Vi har bodd på Kreta i 10 år, og min yrkesbakgrunn fra Norge har vært innenfor eiendomsbransjen i 25 år. Dette har vært både innenfor finansiering, taksering og oppføring/rehabilitering av hus og hytter.


Vårt hovedområde er Apokoronas, som strekker seg fra Georgoupolis til Chania. I dette området er vi størst, og har spesialisert oss på.


Alle de små og litt større landsbyene er beskrevet nærmere her


Over tid har jeg også knyttet svært gode kontakter med Eiendomsmeglere som har sine spesialiteter på andre områder av Kreta. 


Vest for Chania, med Platanias kommune og mange etterspurte områder for Nordmenn. Også Rethymnon, der jeg har meget godt samarbeid med lokal megler som er svært dyktig. 


Dersom du og dere vurderer kjøp av eiendom på Kreta, uansett hvor, ta derfor gjerne kontakt. Jeg er helt sikker på at jeg vil finne akkurat den eiendommen dere ser for dere, der dere ønsker på Kreta.


På vår hjemmeside vil en til enhver tid finne alle eiendommene vi har for salg i Apokoronas. Det er enkelt å gå igjennom dette om en bruker vår søkeside


Det aller beste er likevel å ta kontakt, gjerne på e-post tore@dreamcatchers-crete.com , eller mobil 0030 69425 02814. 


Jeg har oversikt over alle eiendommene vi har for salg, også de våre samarbeidspartnere har, og de som ennå ikke er kommet på markedet. 

Fortell meg litt om hva dere ser for dere, så skal jeg komme med gode forslag og alternativer. 


Med kunnskap om både eiendommer og områder vil jeg guide dere til det som virkelig passer. 


Dersom dere har eiendom på Kreta, som dere ønsker å selge, ta også kontakt. Jeg og vi har mange kunder som venter på akkurat den rette eiendommen på Kreta, kanskje er det den dere ønsker å selge. 


Vi setter vår ære i at alle være kunder skal være fornøyde også lenge etter at kjøpet er gjennomført.

Derfor vil vi også alltid være behjelpelig med oppfølging i etterkant.


Mange ønsker, her som i Norge, å gjøre noe med eiendommen de har kjøpt. Det kan være på- og ombygginger, maling, internett, generelt vedlikehold, egentlig hva som helst.


Det kan føles vanskelig ettersom det er en feriebolig på motsatt side av Europa, men det er derfor vi er her.


Vi har kontakt med håndverkere av alle slag, som vi personlig kan gå gode for. Det vi anbefaler innestår vi for overfor våre kunder.


Selv har jeg til enhver tid 5-10 prosjekter jeg følger opp, som er alt fra nye svømmebasseng til oppkobling av internett.


Kunder som har kjøpt eiendom av oss vet at de når som helst kan ta kontakt med ting de lurer på, og de vil alltid få informasjon, hjelp og god oppfølging.


Dette er svært viktig for oss, og en del av servicen. Uansett er det aldri noe våre kunder betaler oss noe for.


På websiden har jeg også lagt ut en god del informasjon både om

kjøp av eiendom, langtidsleie, og informasjon for de som  allerede har eiendom på Kreta.

Jeg håper det kan være en nyttig informasjon å ta med seg på veien.


For spørsmål eller kommentarer så er det bare å ta kontakt enten via e-post tore@dreamcatchers-crete.com, mobil 0030 69425 02814, eller kommentarfeltet helt nederst på siden.


Tore Hamre

Dreamcatchers