Piscine interiør

Piscine Ideales

Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde


Fra utsiden ser Piscine Ideales kun ut som en forhandler av svømmebasseng og hagemøbler. La deg ikke lure, men ta turen inn å se. Mitt første tips er, ha god tid. Veldig god tid.


Enorme lokaler skjuler seg bak vinduene og her har de alt.

Et herlig kaos møter deg, du opplever og finner ting hele tiden. Du vandrer forsiktig omkring, litt redd for å komme borti alt som er her. Stopp opp, se deg rundt, det betyr også å  løft blikket mot taket for der er det vel så mye som på gulv og vegger.


Trenger du levende lys, utelamper, innelamper,  tepper, kanskje en parasoll, eller grill, verktøy, høytrykkspyler, spesielle møbler?? Dette var en veldig liten del av alt du finner. Alt kan ikke nevnes for det har jeg faktisk ikke oversikt over og jeg var i butikken i minst 2 timer.

Fantastisk inspirerende butikk der mor og far begge se på ting som de kunne ønske seg.


Her finner du mye av det du trenger til hus og hjem, gaver til deg selv og andre og skulle det være noe du ønsker som de ikke har er de behjelpelig med bestilling.


Det må sies at det er svømmebasseng de er mest kjent for, fra planleggingsfasen til ferdigstilling. Selvsagt og oppfølging og vedlikehold. De er viden kjent for sitt arbeid.


Du møter flott og engasjert service fra Andreas og Dimitris. Anbefaler deg å ta turen innom :)

Tlf 0030 2825032500 fax 0030 2825032535


Klikk for Google Earth

GPS: 35.265020 24.102089