Håndverkere

Håndverkere og vedlikehold av eiendom

på Kreta                 For alle som har eiendom på Kreta, eid eller leid, vil det til tider oppstå behov for profesjonelle håndverkere som kan utføre det arbeidet en har behov for tll enhver tid.


Det kan være vanskelig å orientere seg i forhold til dette, det er mange å velge mellom.


Over tid har vi vært i kontakt med mange håndverkere, vaktmesterfirma og vedlikeholdsfirma.

Dette er både privat og profesjonelt.


Vi merker oss både kvaliteten på utført arbeid, og priser sammenlignet med andre.


For maling av hus for eksempel, hvilken kvalitet på maling er inkludert? Er det billigste variant som holder ett år, eller er det termoflex som holder i 5+ år.


Ved flislegging, er det armert betong under flisene ute som tåler de stadige jordskjelvene vi har her på Kreta?


Ved røropplegg, er det skikkelig gjort og holdbart selv om det meste er skjult?


Elektrisk arbeid, gjøres det skikkelig slik at det er virkelig trygt?


Mange har "caretakere" her på Kreta som ser etter eiendommene når en selv ikke er her.

Da er det et krav fra forsikringsselskapene at det minst er ettersyn hver 14. dag selv vinterstid.

Gjøres dette, eller sendes det bare faktura? Hva hvis uhellet er ute og forsikringsselskapet sier at vannskaden har eksistert minst i en måned?


Vi merker oss disse tingene, og det danner også grunnlaget for hvem vi anbefaler. Dette er håndverkere som vi vet gjør en skikkelig jobb, til en konkurransedyktig pris (ikke nødvendigvis billigst, men heller ikke dyrest)


Dette er rett og slett firma en kan stole på 100%, som er kravet for at vi i de hele tatt vil anbefale dem. I tillegg, noe som er viktig som nordmenn og andre som ikke er helt stø i gresk, alle kommuniserer på engelsk.


Det vil bli presentert flere firma og personer her etter hvert, som dekker i alle fall vestsiden av Kreta. Noen, spesielt når det gjelder vaktmestertjenester, er så fullbooket av vi ikke kan ta dem inn her nå, men de kan ha "åpninger" så ta gjerne kontakt.


For mer info om dette ta gjerne kontakt på skjemaet under, også når det gjelder den enkelte håndverker presentert her om dere ønsker at vi skal formidle kontakt.Skrevet av Tore, eiendomsmegler hos Dreamcatchers i Almyrida