Leiebil
Klikk for hjemmeside og bestilling

Kalives Travel ligger i Kalives, men betjener store deler av Kreta. De aller fleste av deres kunder er «stamkunder», og svært mange av disse er nordmenn.


Familien som driver Kalives Travel har bygd dette opp over flere år, og det er andre genererasjon som idag står for den daglige driften med Taso Matzorakis som daglig leder.


Utleieflåten består av nye eller nesten nye biler som er meget godt vedlikeholdt og utstyrt. I tillegg kommer en særdeles god service og oppfølging. Tilgjengelighet ved problemer 24 timer i døgnet med vakttelefon.


Kalives Travel har rimelige priser, og sammen med svært god service og oppfølging gir dette en god trygghet for leietakerene. Inkludert i prisene er to registrerte sjåfører og full forsikring.


Bilene kan selvfølgelig både leveres og hentes ved både Heraklion og Chania Lufthavn samt omtrent uansett hvor en ellers måtte befinne seg på Kreta.


hjemmesiden kan en sende en direkte forespørsel via deres bookingsystem. Ved å legge inn ønsket leieperiode vil en få direkte opp de forskjellige tilgjengelige alternativene med priser for den aktuelle perioden.

Barnesete er inkludert i leieprisen om en har behov for dette.


I tillegg er det mulig å leie gresk mobiltelefon, GPS og mye annet i sammenheng med bilen.


Kalives Travel vil ellers gi ekstra rabatter om en legger inn «KretaDream» under «coupong code» på deres forespørselsside.

Klikk for Google Earth

GPS: 35.273317 24.093379