Hoteller

Små hoteller på Kreta

Hvem har vel ikke hatt en drøm om bo på et koselig hotell der du blir tatt hånd om som en del av familien??


Der de husker navnet ditt og hilser deg godmorgen med et navn som iallfall viser at de har tatt seg bryet å prøve å lære det.


De som gir deg det lille ekstra som et glass med ferskpresset juice og tar seg tid til en liten prat, før du går på stranden.

Der du kan spørre om alle de småtingene du måtte lure på, om det gjelder oppholdet ditt på hotellet eller hva som skjer i landsbyen.

Der håndklærne og toalettpapiret er brettet så kunstnerisk og kreativt at du nesten ikke ønsker å bruke det.


Da må du prøve et av de små greske familiehotellene. Der kan du få oppleve nettopp dette.

Du får se gleden hos dem når du sjekker inn og klemmen når du skal reise er så stor og varm at du vet at her må jeg tilbake.


Du ser stolthet og glede hos dem som eier hotellet, de sitter sin ære i at alt skal være det beste for deres gjester. Her er det trygt og godt. Du blir i godt humør og kjenner skuldrene senke seg og kan bare nyte å blitt hånd om.


Prøv å reis på egen hånd. Let frem de koselige hotellene, en flott vinteraktivitet som bygger opp forventninger og den gode følelsen. Søk på nettet, sjekk på Trip Advisor, send mail til hotellet, da er du igang. Bestill hotell direkte hos hotellet, det tjener du penger på i de fleste tilfeller. Dette gjelder og i forhold til fly, men husk å være tidlig ute, da får du de billigste billettene.


Dette er noe du aldri vil oppleve om du reiser "all inclusive". Da før du ikke kjenne den ekte greske gjestfriheten, de små tavernaene som serverer nydelig mat for lite penger. Det er det ekte Kreta.


Noen av hotellene presentert her kan være stengt vinterstid, men alle er åpne i sesongen som er fra april/mai til oktober.


Ønsker deg lykke til på din på ditt søk om den perfekte plass for deg og din familie.