Omega Divers
Klikk for stort bilde
Klikk for hjemmeside
Klikk for stort bilde

Omega Divers i Almyrida                               

 


Dykke i Middelhavet? Her har en virkelig muligheten.


Hos Omega Divers kan en ta alle typer «PADI» sertifisering. For mange er likevel de svært populære kursene der en for første gang får oppleve hvordan det er å enten snorkle, eller dykke ned til 6 meter med fullt utstyr den store opplevelsen.


Dette er noe en må prøve, det er en opplevelse som egentlig ikke kan beskrives.


Særdeles dyktige instruktører gjør at en føler seg fullstendig trygg på det som skjer. Normalt 1:2 prøvedykk, dvs 1 instruktør til 2 elever. I mange tilfeller 1:1. Uansett er det oppmerksomme instuktører med stor tålmodighet som kun ønsker at elevene opplever gleden og spenningen med dette.


For nybegynnere er det selvfølgelig gjennomgang både i forhold til helse, og teori/tørrtrening på land før en begir seg ut til havet og et prøvedykk som varer i ca. 30-45 minutter. Har en prøvd dette så kommer en igjen, det er en fantastisk opplevelse.


Som en ser fra deres hjemmeside har de forskjellige opplegg for de som ønsker å prøve, inkludert «Bubble-maker» kurs for barn fra 8 år og oppover.


Omega tilbyr også komplette kurspakker som gir sertifikater i forskjellige kategorier. Dette kan også fordeles, slik at en f.eks kan ta teoridelen i Norge og den praktiske delen her på Kreta.


For de allerede sertifiserte dykkere så tilbyr Omega forskjellige pakker når en er her på Kreta. De arrangerer dykkerturer der en kan dykke på vrak, i grotter, nattdykk og annet. Nødvendig utstyr kan en leie hos Omega Divers.Klikk for Google Earth

GPS: 35.265405 24.120091