Theodosis Restaurant

Theodosis Restaurant

Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for Tripadvisor
Klikk for stort bilde


Theodosis restaurant serverer et bredt og kreativt utvalg av retter på sin meny. Dette inkluderer både tradisjonelle middelhavsretter og mer internasjonale retter.

Utgangspunktet for alt er selvfølgelig lokalt produserte produkter.

Restauranten har også et meget godt utvalg av forskjellige typer vin som de gjerne anbefaler for sine gjester.


Menyen, maten, tilberedningen, alt dette er et kapittel for seg selv. Rett og slett perfekt, som også alle kommentarene på Tripadvisor er enige i.


Beliggenheten gir en nydelig utsikt og en perfekt ramme rundt både måltidet, og ikke minst om en velger å sitte ute og kanskje nyte en drink etter middagen.


Hver kveld i sesongen er det levende musikk og annen underholdning i baren som er tilknyttet restauranten. Dette vil fort bli det naturlige stedet å avslutte kvelden, gjerne sammen med gamle eller nye venner.


For firma eller konferanser kan restauranten tilby festsaler med plass til opptil 120 gjester, men som kan deles av etter behov. Dette vil også være et glimrende sted for alle om en f.eks vil feire et jubileum. Restauranten ordner alt for dere slik at det blir en perfekt ramme rundt det hele.


Ta gjerne en titt på restaurantene hjemmeside, det gir en god pekepinn på hva en kan vente seg som gjest på denne svært gode restauranten.


Theodosis restaurant er en del av Alexis Hotell, der en finner eier Theodosis i resepsjonen. Han er også den fantastiske kokken som tilbereder det meste av maten.

Som han selv sier «det beste jeg vet er å studere gjestene når de tar den første biten». Det slår aldri feil, alle er svært fornøyde.

Klikk for Google Earth

GPS: 35.302780 23.595426