Apokoros Apartments Kalives
Klikk for hjemmeside
Klikk for Tripadvisor

Vi har bedt Apokoros Apartment om å beskrive seg selv, som er teksten under. For egen del vil vi gjerne ta med at alle vi har truffet i Kalives som bor her har gitt hotellet de varmeste anbefalinger. Det vil en også se på Tripadvisor.

Ved bestilling her, referer gjerne til "Kreta Dream", det kan gi en hyggelig overraskelse.


Den sjarmerende landsbyen Kalives, med sin lange sandstrand, er et perfekt sted å tilbringe ferien.

Landsbyen ligger i det grønneste området på Kreta, omgitt av De Hvite Fjellene, Det Kretiske Hav, elven Xidas, vinmarker og olivenlunder.


Apokoros familie hotell er et koselig lite hotell beliggende i et rolig område ved Kastelli Hill, i en liten tverrgate like ved sandstranden.

Selve landsbyen ligger en 5 minutters spasertur fra hotellet.

Eierene sørger for at gjestene virkelig føler seg hjemme her fra første stund med en liten velkomstdrink, søtsaker, småting til barna og mye mer. Viktigst av alt, hjelpsomhet og generøsitet gjennom hele oppholdet.


God standard med fullt innredede og utstyrte leiligheter og studioleiligheter. Her kan en slappe av og nyte omgivelsene.

Hotellet ligger like ved stranden, så nær at man hører bølgene duve mot stranden og kjenner havbrisen på terrassen.

En romantisk kveldstur på stranden om kvelden, kanskje med en flaske vin, utgangspunktet er det beste.


Vi kan ikke love deg luksus og dyre gaver, men det vi kan love er at du vil bli ønsket velkommen som en av familien, og at vi vil gjøre det beste vi kan for deg og dine.


Apokores hotell har flere alternative boenheter.

Familieleiligheter med to soverom, 4 enkeltsenger, kjøkken med stue.

Studioleilighet har to enkeltsenger, eller to enkeltsenger og sovesofa samt minikjøkken.

I kjøkkendelen vil en finne alt en trenger som kaffetrakter, brødrister, vannkoker, kjøleskap, minikomfyr, bestikk, kopper og glass.

Godt utstyrte bad med dusj.

Alle enhetene har air-con, wifi og 1-3 balkonger med flott utsikt.


Ingen av enhetene er like, alle er forskjellig innredet og dekorert med mye kunsthåndverk, og oppgradert over de siste 3 år. Priser i forhold til enhet og tidspunkt, €30 - €55 pr. enhet. (ikke pr. person)


Ved resepsjonen er det et bibliotek med over 300 bøker, reisehåndbøker, blader, diverse spill og mye mer. I resepsjonen er det også safe.

Vi er også behjelpelige med slike ting som taxi, utflukter, bil- og båtleie, greskundervisning, besøk på vingårder, hesteridning og mye mye mer.

Også mange aktiviteter for barna, som «Art&Craft corner».

Alt dette er beskrevet på vår hjemmeside under «services»


Klikk for Google Earth

GPS: 35.270327  24.104001