Simon's Restaurant

Simon's Restaurant

WE DON'T SELL FAST FOOD, WE SELL FRESH FOOD


AS FAST AS WE POSSIBLY CAN!


Klikk for TripadvisorSimon's har alltid vært et begrep i Kalives. Med sin fantastiske pizza, beliggenhet midt på torget har det vært et samlingspunkt i mange år.


Hjemkjøring av mat har vært en selvfølge, alle som har vært i Kalives har sett mopeden med "Simon's" på kassen bak. Han har kjørt rundt hele Kalives med leveringer både sent og tidlig.


Egentlig har vi alltid lurt på om de i det hele tatt stenger om natten, de har alltid vært åpen når som helst vi har passert.


Nå har Simon's tatt steget videre, og et stort steg har det vært. En kraftig utvidelse av areal både ute og inne, og ikke minst, maten.


Simon's restaurant har nå en fantastisk meny, med både forretter og hovedretter i særklasse. En annen svært viktig ting, Glutenfri pasta serveres her. Både som takeaway og på restauranten. Kokken Sifis har fartstid fra Fredrikstad, han kan det med glutenfritt så bare spør.


Frokost og lunch, hele året, er også en selvfølge her, de åpner klokken 8 hver dag.


Et meget populært sted som nå har blitt enda mer populært. For Kalives, og hele Apokoronas er dette et stort tilskudd på restaurant-siden, og et sted som absolutt anbefales for en fin matopplevelse.


Selvfølgelig opprettholdes også levering, og Simon's har som alltid en egen meny for dette. Om en vil ha en rolig kveld hjemme, om det er hus eller hotell i Kalives, er det bare å se på menyen og ringe. De leverer innen kort tid.


Facebook siden inneholder alle nye oppdateringer, spesielle arrangement og mye mer.

Om en liker den siden vil en hele tiden være oppdatert på hva som skjer på Simon's.


På den nye websiden vil en finne mye informasjon om spesielle retter, og det vil også snart være mulig å bestille online derfra.


Take-away menyen kan lastes ned som PDF her.
Klikk for Google Earth

Klikk for store bilder