Kavouras Restaurant

Restaurant Kavouras

Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde


Kavouras taverna ligger på havnen i Chania. Her er det helt perfekt å sitte og ta en pause enten man er på en handelrunde i vakre Chania, eller en tar det som en avslutning med en flott middag.


Maten, servicen, beliggenheten, dette er umulig å matche.  Angelo, Dimitris, Marios og Dina er det beste vertskap som tenkes kan.


Her får du alle typer retter, fra en lett lunch til en middag jeg garanterer du blir mer enn mett av. Eller kanskje du bare ønsker å ta deg en forfriskning før du vandrer videre ?


Vi var her første gang i 2008. Da falt jeg pladask for min første rett der, fruktsalaten. Jeg turde knapt sette skjeen i den, så flott var den. Etter denne gang var det et «must» for meg å ta turen innom når vi var i Chania. Jeg ble aldri skuffet. Etter dette har vi vært der oftere og oftere, og også tatt med oss våre besøk for at de også skal få oppleve denne restauranten.


Å bli møtt med herlige mennesker som lurer på hvor vi har vært, som husker hva vi ønsker og hva vi kan spise, det er den lille store forskjellen.


Restauranten ligger helt på havnen.  Du kan sitte og se på folkelivet, ha oversikt over hele havnen, alle båtene som vil ha turister med på tur med forskjellige opplevelser og ikke minst hestedrosjer som vil ta deg med på sightseeing.


Et utmerket møtested om familien eller venner ønsker å ta en tur rundt i byen på egenhånd.

Her møter du service på høyt nivå. Du blir alltid møtt med store smil fra alle som jobber der. Dette selv om det er helt fullt, som det ofte er, for dette er en populær plass både for grekerne og turister. Det er alltid en plass til deg og dere.


Restauranten holder åpent hele året. Om sommeren kan du sitte under store markiser for skygge og vinterstid holder du deg god og varm under varmelamper. 


Jeg anbefaler å ta turen innom og bare oppleve og nyte. Det vil en ikke angre på.

GPS: 35.310103 24.010398