Svømmebasseng
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde

Piscine Ideales               Piscine Ideales er også behørig presentert under interiør, men tross alt er det alt omkring svømmebasseng de er mest kjent for.


Uten sammenligning er dette Piscine som regnes som de absolutt beste på dette fagområdet.


For mange med eiendom på Kreta er et svømmebasseng et stort ønske.


Det er en stor investering, og det er svært viktig at en virkelig føler at en kommuniserer med fagfolk som er dyktige. Dette er noe en virkelig opplever med Andreas og Dimitris hos Piscine.


Dette kan de, dette er det de er berømt for.


Total pakke, med planlegging av hele uteområdet med basseng, flislagte områder, beplantning, de vil lage til en total pakke, planlagt i samarbeid med arkitekt.


Alt dette selvfølgelig i samarbeid med den som ønsker bassenget.


Når alt er klart så organiserer Piscine alt omkring søknadsprosess, klargjøring og ferdigstilling. Her er det bare å lene seg tilbake og glede seg til bassenget er ferdig.


Anlegge nye basseng er en ting. En annen ting er å gjennomgå eksisterende basseng, vedlikehold og utbedringer.


Dessverre er det en kjensgjerning at enkelte svømmebasseng er anlagt litt fort og enkelt, og mange av disse vil etterhvert trenge en profesjonell gjennomgang og utbedringer.


Spesielt gjelder dette selve pumpesystemet.


I Norge vil man alltid sørge for jevnlig vedlikehold og oppfølging av slike ting, og det er absolutt ingen grunn til å ikke gjøre dette også på Kreta.


En sterkt anbefaling er derfor å ta kontakt med Andreas eller Dimitris hos Piscine, de vil gi profesjonell rådgivning og anbefalinger.


I tillegg til basseng er Piscine spesialister og leverandører av Jacuzzier. Et meget godt alternativ, spesielt vinterstid om en er på Kreta da.


Tlf 0030 2825032500 fax 0030 2825032535 , eller send en beskjed via kontaktskjemaet på forsiden. Da vil jeg videreformidle dette til Andreas.

Klikk for Google Earth

GPS: 35.265020 24.102089