Villa Sea Breeze

Villa Sea Breeze

 

Klikk for større bilde
Klikk for større bilde

Villa Sea Breeze er en nydelig villa beliggende i den lille kretiske landsbyen Kokkino Horio, ikke langt fra Plaka i Apokoronas.


Kokkino Horio, "den røde landsbyen", er kjent bl.a fra filmen "Zorba the Greek".


Villaen har norske eiere, noe som gjør kommunikasjonen enkel.


De koselige, greskinspirerte villaen har sengeplass til 6 (3 soverom), 2 bad med dusj, vaskerom, stort og velutstyrt kjøkken og en hyggelig stue med tilhørende ute-spiseplass.


Fra stuen kommer en direkte ut til det store, flislagte uteområdet der en kan nyte dagene ved bassenget og samtidig se utover Middelhavet og Souda Bay.


Panoramautsikten mot det knallblå havet med olivenlunden nedenfor huset som kontrast, er en visuell nytelse for sjelen, som ikke så lett slipper taket.

Snur du deg mot huset, ser du den 120 kvm store terrassen med det turkise svømmebassenget omkranset av tette, blomstrende vegger mot annen bebyggelse og et utekjøkken med tilhørende stor pergola og integrert gammelt oliventre i terrassen.


Et sted for de som ønsker ro når de er hjemme og heller oppsøker liv og røre når det er ønskelig.

5 minutters gange til nærmeste lokale taverna og lokalbutikk samt 5 minutters kjøring til den lille, men livlige landsbyen Plaka, med flere tavernaer og 8 minutters kjøring til den lange Almyrida-stranden.


Dette  er en trivelig villa som er innredet som et hjem.


Eierene, som har lagt ned svært mye av sine egne tanker i eiendommen,  ønsker å dele det med flere, slik at også andre kan få gleden av å oppleve noen solrike uker, skjermet under Kretas blå himmel.


Ta en titt på villaens hjemmeside. Der finner en all tenkelig informasjon og bilder. Om det frister, også priser og kontaktinfo for forespørsler.


Min anbefaling, dette er en unik mulighet til å virkeliggjøre drømmen om Kreta


Klikk for Google Earth

GPS: 35.270390 24.130141