Dreamcatchers er eiendomsmeglere med kontor i Almyrida.


Dreamcatchers er ikke tilknyttet noen store entrepenører og selger kun eiendommer i annenhåndsmarkedet. Vi forhandler derfor like greit med både selgere og kjøpere.


Personlig er jeg ansvarlig for skandinaviske kunder, der majoriteten er fra Norge.


Vi har bodd på Kreta i syv år, og min yrkesbakgrunn fra Norge har vært innenfor eiendomsbransjen i 30 år. Dette har vært både innenfor finansiering, taksering og bygging.


Vårt hovedområde er Apokoronas, som strekker seg fra Georgoupolis til Chania. I dette området er vi størst, og har spesialisert oss på.


Alle de små og litt større landsbyene er beskrevet nærmere her.


Vi bor også alle i Apokoronas, og har derfor førstehånds kunnskap om alt som skjer.


I andre områder på Vest-Kreta, som Platanias, Tavronitis  og områder sør på Kreta som Paleochora,  har vi samarbeid med andre utvalgte eiendomsmeglere. Det gjelder både kjøp av eiendom og langtidsleie.


Vi har derfor et godt utvalg av eiendommer av alle typer og i alle prisklasser fra Rethymnon til Kissamos, det er bare å spørre. Kom gjerne med beskrivelse av hva du ønsker så kommer jeg med forslag.


På vår hjemmeside vil en til enhver tid finne alle eiendommene vi har for salg. Det er enkelt å gå igjennom dette om en bruker vår søkeside.


Se også gjerne på "eiendommer for salg i Chania provinsen".


Om en ønsker spesielle eiendommer, spesielt kanskje tradisjonelle landsbyhus, enten ferdig renoverte eller objekt for renovering, så kontakt oss. Disse legges sjelden ut for salg offentlig fordi greske eiere sjelden ønsker det. Vi har oversikt, og også et kontaktnett som gjør at vi kan finne den eiendommen akkurat du ønsker.


Dreamcatchers bruker finn.no aktivt i forhold til annonsering, men det er viktig å huske at det kun er ca. 5% av eiendommene vi har for salg som til enhver tid er annonsert der.


Å finne en spesiell eiendom på denne måten kan være vanskelig. Erfaringsmessig er det beste å rett og slett ta kontakt med oss, og gjerne prøve å beskrive hva en ser for seg når det gjelder eiendom her på Kreta.


Vi kjenner godt til de forskjellige eiendommene, og har derfor svært godt forutsetninger for å komme med anbefalinger om hvilke alternativer som finnes.


En annen viktig ting er at det alltid kommer nye eiendommer på markedet, som vi har oversikt over lenge før de blir publisert.

Noen selgere velger også å ikke annonsere sine eiendommer for salg, men vi har oversikt over også disse.


Ta derfor gjerne kontakt med tanker og ønsker.


Vi setter vår ære i at alle være kunder skal være fornøyde også lenge etter at kjøpet er gjennomført.

Derfor vil vi også alltid være behjelpelig med oppfølging i etterkant.


Mange ønsker, her som i Norge, å gjøre noe med eiendommen de har kjøpt. Det kan være på- og ombygginger, maling, internett, generelt vedlikehold, egentlig hva som helst.


Det kan føles vanskelig ettersom det er en feriebolig på motsatt side av Europa, men det er derfor vi er her.


Vi har kontakt med håndverkere av alle slag, som vi personlig kan gå gode for. Det vi anbefaler innestår vi for overfor våre kunder.


Selv har jeg til enhver tid 5-10 prosjekter jeg følger opp, som er alt fra nye svømmebasseng til oppkobling av internett.


Kunder som har kjøpt eiendom av oss vet at de når som helst kan ta kontakt med ting de lurer på, og de vil alltid få informasjon, hjelp og god oppfølging.


Dette er svært viktig for oss, og en del av servicen. Uansett er det aldri noe våre kunder betaler oss noe for.


På websiden har jeg også lagt ut en god del informasjon både om

kjøp av eiendom, langtidsleie, og informasjon for de som  allerede har eiendom på Kreta.

Jeg håper det kan være en nyttig informasjon å ta med seg på veien.


For spørsmål eller kommentarer så er det bare å ta kontakt enten via e-post tore@dreamcatchers-crete.com,  kontaktskjemaet under, eller kommentarfeltet helt nederst på siden.


Tore Hamre

Dreamcatchers