Eiendommer for salg i Chania-provinsen

Svært mange nordmenn ønsker å kjøpe eiendom på Kreta.


Dreamcatchers har vært og er samarbeidspartner for mange nordmenn spesielt i Apokoronas. Vi har også samarbeid med andre eiendomsmeglere slik at vi dekker hele Chania provinsen, også vest for Chania.


Apokoronas ligger like øst for Chania, med en rekke små og litt større landsbyer. Landsbyer som Plaka, Almyrida, Kalives, Georgoupolis, Kefalas, Vamos og mange andre ligger her.


De forskjellige landsbyene kan en lese mer om her.


Gå gjerne også direkte til vår søkemotor, der en enkelt kan finne eiendommer basert på forskjellige søkekriterier som pris, utsikt, landsby, basseng etc.


Via vår samarbeidspartner Your Home on Crete i Gerani formidler vi også eiendommer vest for Chania. Hele Plataniasområdet (Tavronitis, Platanias, Agia Marina etc), små koselige landsbyer like innenfor kystlinjen, og også på sørsiden som Pelaochora.


For mer info om tilgjengelige eiendommer i det området, ta en titt her.


Ta gjerne kontakt med meg, så kan jeg lage en oversikt over eiendommer basert på de kriterier dere har, i hele Chania provinsen.


For all mulig info om eiendommer eller annet, ta gjerne kontakt med meg direkte på  tore@dreamcatchers-crete.com eller  telefon 0030 69425 02814.


Vi har oversikt også over eiendommer som kommer for salg, samt eiendommer der eier ikke ønsker publisering av eiendommen av forskjellige årsaker.


Tore Hamre

Dreamcatchers